فناوری تولید و فرآری زعفران در ایران

فناوری تولید و فرآری زعفران در ایران

دسته بندی: -

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 38 نمایش

حجم فایل: 806.52K

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۱۰ فروردین ۱۳۹۶

به روز رسانی در: ۱۰ فروردین ۱۳۹۶

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2000 تومان – خرید

فناوری تولید و فرآری زعفران در ایران

زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به ارتفاع ده تا سی  سانتی‌متر است. از وسط پیاز و یا قاعده ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می‌شوند. از وسط برگ‌ها، ساقه گلدار خارج شده  که به یک تا سه گل منتهی می‌شود.

گل‌ها دارای شش  گلبرگ بنفش رنگ هستند که ممکن است در بعضی واریته‌ها به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گل‌ها دارای سه پرچم و یک مادگی منتهی به کلاله سه شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی است. قسمت مورد استفاده این گیاه، انتهای خامه و کلاله سه شاخه است که به نام زعفران مشهور است و دارای بوی معطر با طعم کمی تلخ می‌باشد.

ارزش غذایی زعفران

زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.

 

  این فایل به صورت پاورپوینت   و دارای ۲۵ صفحه می باشد

پاسخ دهید